Ik had enorme last van mijn schouder waardoor ik steeds minder kon doen met mijn arm. 

De lessen van Ruby waren een hele goede aanvulling op de afspraken bij de fysiotherapeut. Ik zag al heel snel dat de oefeningen de bron van de pijn in mijn schouder aanpakten.

Ruby weet mij op een hele natuurlijke wijze te motiveren en enthousiasmeren. De oefeningen thuis zijn goed te doen en kosten niet veel tijd. Kortom, ik ben erg tevreden over het resultaat en de docent.
Klaas Jan

 


Ik ben blij met het resultaat van de begeleiding. Zowel voor mijn houding als de pijn in mijn rechter bil. De oefeningen doen me altijd goed. Ik ga lekker door met de lessen van Ruby.
Lieke


Ik vond al altijd dat mijn houding niet helemaal goed was en dat ik wat gebogen liep. Daarnaast had ik last bovenop mijn bekken bij het hardlopen.

In de eerste sessie analyseerde Ruby mijn lichaam (voeten, stand bekken, etc.) en kreeg ik oefeningen mee voor thuis. Ruby stuurde filmpjes door met uitleg. Dat is erg handig om thuis terug te kijken of je de oefeningen wel goed doet. Daarna volgde ik nog een aantal sessies en kreeg telkens oefeningen mee voor thuis.
Ruby legt elke keer goed uit hoe het lichaam in elkaar zit en wat het effect van de oefening is. En ik voelde resultaat, mijn houding is beter geworden. Ook met hardlopen merk ik verschil. Het heeft mij verbaast dat je met een aantal sessies en oefeningen thuis, zo snel verbetering voelt! Ik ben er heel blij en tevreden mee.
Edwin


Ruby’s uitleg over het waarom en effect van de oefeningen maakt mij erg enthousiast. Doordat ik nu geruime tijd de lessen doe, is mijn houding, mindset én ademhaling enorm verbeterd. De oefeningen in combinatie met speciale manier van ademhalen werkt effectief.
Astrid

Mijn linkervoet ging ineens pijn doen na het wandelen. Het lukte me niet meer om langer dan 15 min te lopen en ook met autorijden kreeg ik last. Dokter en fysiotherapie kwamen niet verder dan rust houden en voorzichtig belasten. Zo kwam ik bij Ruby terecht.

Zij analyseerde de afwikkeling van mijn voeten en mijn loopproces grondig. Eén van de oorzaken bleek het gevolg van gescheurde enkelbanden rechts enkele jaren geleden, waardoor ik die voet niet goed belastte tijdens het lopen. Met oefeningen leerde ze me om met lopen ook weer op rechts te staan en haalde daarmee het teveel aan belasting weg van mijn pijnlijke linkervoet. Ze stuurde me de oefeningen in een filmpje via whatsapp, super handig. Deze werden bij vervolgafspraken steeds aangepast en geüpdatet.
Door de oefeningen loop ik inmiddels makkelijk een uur pijnvrij. Nu kan ik dus weer lekker met mijn vriendin in de duinen wandelen!
Annemiek


Ik heb al jaren last met mijn voeten en gebruik zowel op straat als in huis zooltjes, op maat gemaakt door een podotherapeut. Maar nog steeds had ik pijnlijke voeten nadat ik een eind in de natuur gewandeld had. Na een ochtend wandelen had ik een hele middag last en daar werd ik best een beetje chagrijnig van.

Ik ging naar Ruby voor een specifiek advies voor mijn voeten. Na twee afspraken en trouw de oefeningen gedaan te hebben, kan ik inmiddels thuis weer op mijn sokken of blote voeten lopen. Dat geeft me al een groot gevoel van vrijheid!
Rineke