Lees eerst beide onderstaande programma's om te zien welke voor jou het meest geschikt is.

Online programma

Wil je zelf aan de slag om je houding te verbeteren? Dat kan, gewoon thuis!

We doen geen krachttraining. We doen geen rekoefeningen. We gebruiken geen foam roller. Dus heb je dat al geprobeerd, zonder resultaat? Dan is er nog steeds hoop! Want wij gaan op een slimme manier aan de slag. De oefeningen werken met behulp van een speciale ademtechniek direct op je binnenste kernspieren. Zo verbeteren we je houding van binnenuit.

Ik leg je duidelijk uit hoe je deze buitengewone oefeningen uitvoert. Je zal meteen verschil voelen. Heb je toch twijfels of je het helemaal goed doet? Dan kan je persoonlijk contact opnemen met me en dan check ik het even.  Lees meer...

Uitgebreid programma met persoonlijke begeleiding

Dit programma is voor mensen die graag persoonlijke begeleiding hebben bij het verbeteren van hun houding. In dit uitgebreide programma is ruimte voor grondige analyse zodat ook ingewikkelde onderliggende problemen opgelost kunnen worden.

Dit programma bevat de oefeningen voor je kern van het programma hierboven, maar we kijken ook naar de voeten en het loopproces zodat die niet je houding blijven verstoren nadat je oefeningen voor je kern hebt gedaan. Stap voor stap ontrafelen we de patronen die je lichaam vasthouden in je oude houding.

Lees meer...


Weet je nog niet welk programma geschikt is voor jou? Maar wil je wel snel aan de slag om je houding te verbeteren? Neem dan contact met me op voor een gratis gesprek.