Ontdek waarom je maar last blijft houden van je lichaam. En welke oefeningen jou nu meteen vooruit helpen.

Heb jij ook vaak:

  • Een vermoeiende pijn in je rug
  • Uit je nek optrekkende hoofdpijn
  • Zere voeten, knieĆ«n of heupen na een lange wandeling

Wil je nu wel eens weten hoe dat komt? En wat je er aan kan doen?

Daarvoor bestaat deze lichaamsanalyse

Hoe werkt het?

Een lichaamsanalyse kan online aan de hand van beeldmateriaal en een zoom gesprek. Het kan ook hier in Delft.

Je krijgt een verslag van mijn analyse. En een afspraak waarin je de  twee belangrijkste oefeningen voor jouw lichaam ontdekt. Zodat je herstel kan beginnen.

Zo weet je ook meteen of mijn methode bij jou past en of je verder wilt met het traject.

Deze analyse + afspraak kost 120 euro.

Vul nu onderstaand formulier in om je lichaamsanalyse aan te vragen.

Neem contact met ons op
Twee simpele oefeningetjes, en ineens voel ik hoe staan eigenlijk bedoeld is. Ik verwachtte dat het moeite zou kosten om een houding waar ik in 51 jaar ingegroeid ben te veranderen, maar het is juist andersom. Mijn lichaam herinnert zich hoe het ook alweer werkt. Met als gevolg minder vermoeidheid en een veel meer ontspannen adem.
Sabina

Ik had al jarenlang last van pijn in mijn rechter heup. Met uitstraling alle kanten op. Helemaal naar mijn kleine teen. En helemaal naar mijn hoofd. Ik was al bij heel veel therapeuten geweest, maar niets hielp.

Daardoor deed ik altijd veel dingen met pijn. Het was zelfs lastig met zitten en heel hinderlijk met slapen. En omdat ik steeds klaagde over de pijn was het voor mijn man ook niet leuk.

Ruby zag dat ik tijdens lopen zwaarder op mijn rechterkant leunde. Door een oefening voor mijn linker voet, kon ik die voet beter belasten. En liep ik meer symmetrisch. De pijn was weg!

Je begrijpt mijn Eureka-gevoel. Ik ga de oefeningen thuis regelmatig doen om te zien of de pijn dan echt wegblijft. Zou ik nou eindelijk wat gevonden hebben?

Marianne