Lichaamsanalyse

Waarom blijf je maar last houden van je lichaam?  En wat kan je doen om daar vanaf te komen?

Laat mij je houding, voeten en manier van lopen analyseren. Dan krijg je antwoord op precies die twee vragen. Wat is er aan de hand? Wat kan je er nu snel aan doen?

Een lichaamsanalyse maak ik naar aanleiding van beeldmateriaal dat jij naar me opstuurt. Dit zijn foto’s van je houding en voeten. En een video van hoe je loopt. 

Het verslag van de analyse stuur ik naar je op. En dan plannen we een afspraak in. Deze kan online via Zoom of fysiek in Delft.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen en leer je de twee belangrijkste oefeningen voor jouw lichaam. Zodat overbelasting verdwijnt en de pijn kan oplossen.

Deze lichaamsanalyse + afspraak kost 100 euro.

Druk op de knop ↑  om de lichaamsanalyse aan te vragen  

Twee simpele oefeningetjes, en ineens voel ik hoe staan eigenlijk bedoeld is. Ik verwachtte dat het moeite zou kosten om een houding waar ik in 51 jaar ingegroeid ben te veranderen, maar het is juist andersom. Mijn lichaam herinnert zich hoe het ook alweer werkt. Met als gevolg minder vermoeidheid en een veel meer ontspannen adem.
Sabina

Ik had al jarenlang last van pijn in mijn rechter heup. Met uitstraling alle kanten op. Helemaal naar mijn kleine teen. En helemaal naar mijn hoofd. Ik was al bij heel veel therapeuten geweest, maar niets hielp.

Daardoor deed ik altijd veel dingen met pijn. Het was zelfs lastig met zitten en heel hinderlijk met slapen. En omdat ik steeds klaagde over de pijn was het voor mijn man ook niet leuk.

Ruby zag dat ik tijdens lopen zwaarder op mijn rechterkant leunde. Door een oefening voor mijn linker voet, kon ik die voet beter belasten. En liep ik meer symmetrisch. De pijn was weg!

Je begrijpt mijn Eureka-gevoel. Ik ga de oefeningen thuis regelmatig doen om te zien of de pijn dan echt wegblijft. Zou ik nou eindelijk wat gevonden hebben?

Marianne