Superleuk dat je wilt gaan starten met de Fast Track! 

Opgeven kan via onderstaand formulier.

Ik kan me voorstellen dat het best een sprong in het diepe is om je meteen op te geven voor de Fast Track terwijl je mij helemaal nog niet zo goed kent. Kijk dan eerst even rond op mijn website. Je vind er onder andere een filmpje en een e-book. Via deze link kan je het beste starten.

Durf je het wel aan en wil je gewoon snel je houding verbeteren? Geef je dan hieronder op.

Tot gauw,

Ruby

Neem contact met ons op

Dit zegt Gaby over de Fast Track:

Ik heb een slechte houding. En als ik veel computerwerk doe, wreekt zich dat in zware hoofdpijnen vanuit mijn nek, die dagenlang aanhouden. Het gaat dan vastzitten in mijn borstgebied en tussen mijn schouderbladen en dat beperkt me in alle dagelijkse bewegingen. 

Het bekende advies "billen in" en "borst vooruit” helpt mij niet; ik houd het niet lang vol en kan er eigenlijk niet in ademen. Toch wilde ik heel graag iets verbeteren aan mijn houding, maar ik wist niet hoe. 

Ik begon aan de Fast Track van Ruby en gelijk met de eerste oefeningen merkte ik dat ze voor mij uitvoerbaar waren, dat ik er een mooie stevige zelfbewuste houding door aan kon nemen en dat in die houding ook makkelijk te ademen valt. 

Ik merk dat deze houding gezonder voelt, me meer bewust maakt van mijn lichaam en me helpt in mijn zelfvertrouwen.  

Met de juiste aandacht kan ik mijn houding steeds weer even corrigeren en een stevige natuurlijke houding aannemen. Dat straal ik zelfs ook uit (aldus mijn partner).  

Ik had niet durven hopen dat er iets aan mijn houding te verbeteren viel. Nu wel zorgen dat ik het blijf onderhouden, mijn aandacht voor mijn houding. 

Dank voor de plezierige begeleiding en goede oefeningen Ruby! Het geeft me letterlijk lucht.

Gaby